Mentor forløb

Har du brug for hjælp måske efter skilsmisse, overfald, flyttet til ny kommune eller bosted. Er nybagte forældre, lider af depression, angst eller anden psykisk lidelse, så har jeg samarbejde med diverse kommuner hvor jeg er mentor.

Jeg har erfaring med følgende diagnose:

  • PTSD
  • General angst
  • Skilsmisse
  • Skizofreni
  • Anbringelse af børn
  • Barn / voksen af misbrugs forældre

Min styrke er at jeg godt kan lide at hjælpe med at finde sunde ressourcer der passer til dig. Så du kan få det godt!
Måske har du mod på at komme tilbage til arbejdsmarkedet? Måske du har et ønske om et ”normalt liv” og hvordan ser det ud??

Det hele er afhængigt af hvor du er i dit liv.

Har du lyst til at samarbejde? Hvad er dine styrker? Har du en vilje og tro på du godt kan? Og sidst, har du et ønske om at finde det liv du drømmer om?

Som mentor kan jeg tilbyde

En engageret støtte kontaktperson, som har en evne til at få folk derhen hvor de ikke selv troede – jeg er vedholden, ærlig, ærekær, loyal og fuldstændig ligetil. Jeg har ingen forudindtaget holdninger, og ville aldrig dømme nogle mennesker uden kontakt og dialog. Der er ofte en årsag til hvorfor dette her menneske er havnet her.

Det er dig der skal føre det ud i livet

Jeg meget gerne være med til at undersøge, bearbejde, teamwork, netværk og balancere dine dage, sammen med dig. Det er derfor en mentor opgave, kan være stor hjælp for både dig og kommunen.

Medfødte ressourcer er meget ofte et overset fænomen ved sårbare klienter – ressourcer kan være overset i løbet af ens opvækst og ikke udviklet. Dette kan jeg være med til at belyse når vi er sammen og har talt lidt med dig omkring dine udfordringer lige her og nu.

Du kan hvis du vil, og ønsker forandring

Generelt bryder jeg mig ikke om ordet diagnose, men for borgeren er det vigtigt, da du kan søge om at få betalt min ydelse og støtte via kommunen. Ingen mentorforløb er ens da vi alle er forskellige mennesker.

Får du bevilliget et mentorforløb, kan du ringe til mig og vi kan tale sammen og mødes, så du selv kan vurdere, om jeg vil være den rette for dig uden, det koster noget andet end en togbillet til min praksis i København.

Derefter arrangerer du et møde på kommunen, hvor vi taler om hvad dit problem er og forventnings afstemmer med kommunen og efterfølgende arbejder du og jeg sammen om det i fortrolighed.

Kontakt mig via. mail herunder

Priser

Individuel terapi:
1 x 60 min.: 800 kr.
Klippekort 3 x 60 min.: 2280 kr. (760)
Klippekort 5 x 60 min.: 3500 kr. (700)
Klippekort 10 x 60 min.: 6500 kr. (650)

Du kan betale på mobile Pay til 60687700 eller bank overføre til Nykredit konto nr.
54700001915650.

Der gives 25% rabat på individuel terapi til studerende, pensionister og bistandsklienter, en time koster således 600 kr. Ved klippekort gives der 10%. Betaling kan foregå via mobile Pay eller kontant.

Afbud skal gives via tlf. eller sms senest dagen før inden kl 17. Ved afbud herefter skal der betales for hele sessionen.