MENTOR FORLØB…
DU KAN HVIS DU VIL OG TØR…

Har du brug for hjælp måske efter en skilsmisse, et overfald, flyttet til ny kommune eller nyt bosted, er nybagte forældre, lider af depression, angst eller anden psykisk lidelse, så har jeg samarbejde med diverse kommuner hvor jeg er mentor. Jeg er tilknyttet
www.0-100mentor.dk ring eller skriv gerne til mig 60 68 77 00.

Jeg har erfaring med borgere som har diagnose PTSD, general angst, skilsmisse, paranoid skizofreni forebyggelse med anbringelse af barn , bulimi & barn/voksen af misbrugs forældre.

Min styrke er kaos og hjælpe med at finde hoved og hale i det så du kan få det godt. Det kan tage tid alt afhængig hvor du er i dit liv.

Jeg lever meget på at vi alle har medfødte ressourcer og de ressourcer kan være overset i løbet af ens opvækst og ikke udviklet. Dette kan jeg være med til at belyse når vi er sammen. Og dette er mit bedste bud hvad der er min styrke.

Generelt bryder jeg mig ikke om ordet diagnose, men for borgeren / dig, er det vigtigt, da du kan søge om at få betalt min ydelse og støtte via kommunen.

Ingen mentorforløb er ens. Hvis du får bevilliget et mentorforløb, vil jeg mødes med dig første gang hos kommunen, hvor vi taler om hvad dit problem er. Efterfølgende arbejder du og jeg sammen om det i fortrolighed.

Du er velkommen til at ringe til mig, så vi kan tale om dine udfordringer hvor du kan vurdere om du mener jeg er den rette for dig. Jeg kan også fortælle hvordan et forløb kan se ud.