Parterapi

Har I mistet gnisten, så ring til mig på 60 68 77 00

I har det åbenbart ikke så godt sammen mere, og det er selvfølgelig sårbart og slet ikke rart.

Det er vanskeligt at være positive omkring jeres samlivsproblemer, men I er heldigvis kommet til frem til min side, og har dermed taget et skridt til at få løst problemerne.

Her er et par eksempler som kunne give jer anledning til parterapi:

– Er I begyndt at skændes for meget?
– Måske I ikke kan tale sammen mere?
– Er der krise i jeres parforhold?
– I er uenige om børneopdragelsen.
– I er uenige om arbejdsfordelingen.
– Har I mistet gnisten og lysten?
– Er jeres liv blevet trivielt?
– Har en af jer været utro?
– Resten af familien kan godt, hvorfor kan vi ikke?
– Kan I ikke finde enighed i jeres sammenbragte familie?
– Er I på vej til at blive skilt?
– …ja, der kan være mange årsager til der er kommet knas i parforholdet, og det er rigtig sundt for forholdet, at lave en status på, hvor er vi henne?

I kan starte med at spørge jer selv: ”tager vi os overhovedet tid til at kigge hinanden i øjnene, til at være sammen, og får vi talt sammen?”

Hvis I har kendt hinanden i en længere årrække, ved I jo godt selv, at det kan være udfordrende at leve i et parforhold. Samtidig kan det også være den bedste og kærligste relation til et voksent menneske, man kan have.

Hvis I ikke har kendt hinanden så længe, har I måske brug for at få en dybere snak om et problem, som nager jer i forhold til det, at blive sammen som kærester eller have en fremtid sammen. Terapi en derfor en god måde at lære om hinanden.

Tilbud og kontakt!
Nogle har brug for ganske få timers terapi, mens andre har brug for flere. Jeg vil anbefale at du ringer til mig på 60 68 77 00 – vi kan så tage en snak om hvad der er brug for i din situation. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden, og jeg vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

I terapien bestemmer I selv, hvad vi skal tale om. Min opgave er primært at give jer indsigter, så I kan begynde at få det parforhold – eller den skilsmisse – som I drømmer om.

Jeg arbejder ud fra et fundament der bygger på, at I begge to har et oprigtigt ønske om at lære nyt og skabe forandringer, og at I erkender, at det er ved en fælles indsats, at parforholdet igen kan blive rigtig godt.